Deutch English
Hotel ABC Budapest

2 csillagos hotelek, vendégházak, és hostelek Budapesten

A kínálatunkban szereplő budapesti hostelek, vendégházak, valamint 2 csillagos hotelek, szállodák komfortos, kedvező árú szállást biztosítanak a rövidebb távra a fővárosba érkezőknek. A hotelek és vendégházak 15-18 m2-es szobáihoz saját, a hostelek többágyas szobáihoz rendszerint közös fürdőszoba tartozik.

Judit Apartman - Budapest
Kategória: Apartman
Elhelyezkedés: Belváros
A Judit Apartman 20 m2-es légkondicionált stúdió lakásai egy a Nyugati pályaudvar és a Margitsziget közelében elhelyezkedő épületben találhatók. Mindegyik saját fürdőszobával rendelkezik, és felszereltségükhöz konyhasarok, hűtőszekrény, televízió, széf, internet csatlakozási lehetőség tartozik. Kedvező áru szállás, jó elhelyezkedéssel.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 4.650 Ft/fő/éj-től
Dominik Panzió Hostel - Budapest
Kategória: Hostel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
A főváros nyüzsgő forgatagától, a belvárosi sétálóövezetektől, és a Duna partjától mindössze 10-15 percre található a Dominik Panzió Hostel. A Városliget, a Hősök tere, a Puskás Ferenc Stadion, a Sportaréna, és a SYMA csarnok percek alatt gyalogosan is elérhető. A hostel 37 db szobával várja a szállóvendégeket.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 3.100,- Ft/fő/éj-től
Eitan's Guesthouse - Budapest
Kategória: Hostel
Elhelyezkedés: Belváros
Az Eitan's Guesthouse a főváros központjában, a Nagykörúton található. Kedvező árfekvésű, komfortos szállást biztosít Budapest felfedezéséhez. Légkondicionált szobái saját fürdőszobával és toalettel rendelkeznek, és televízióval felszereltek. Kérésre egy egyszerű reggeli is megoldható, de a közelben számos étkezési lehetőség található.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
Hotel Chesscom - Budapest
Kategória: **Hotel
Elhelyezkedés: Külvárosi
A budapesti Hotel Chesscom Kőbánya-Kispesten (19. kerület), a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úttól nem messze várja vendégeit. A 80 méterre lévő metróvégállomásról 15 perc alatt a főváros köpontjában lehetünk. A hotel 21 db légkondicionált szobája kényelmes, és kedvező árú szállást biztosít. Kis éttermünkben büféreggelit, majd 17-22 óráig távol-keleti és tengeri specialitásokat fogyaszthatnak.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 14 €/fő/éj-től
Marco Polo Top Hostel - Budapest
Kategória: Hostel
Elhelyezkedés: Belváros
A Marco Polo Top Hostel Budapest nyüzsgő centrumában várja vendégeit. Az M2 metró, számos buszjárat, és a Nagykörúti villamosok 3 perc sétával elérhetők, így a város főbb látványosságai könnyen, és gyorsan megközelíthetők. A hostel lakóegységei saját fürdőszobával rendelkeznek, a hálótermek ágyai mellett zárható szekrények is helyet kaptak.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 13,5 €/fő/éj-től
Leslie Apartman - Budapest
Kategória: Apartman
Elhelyezkedés: Belváros
A Leslie Apartman 20 m2-es jól felszerelt stúdiói kényelmes szállást biztosítanak a budapesti tartózkodás alatt. Az épület előtt megálló 76-os trolibusszal, és a közelben járó M3 metróval a főváros központja percek alatt elérhető. A 30 apartman egyéni vendégek mellett nagyobb társaságok, illetve kisebb csoportok elszállásolását is lehetővé teszi.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 15 €/fő/éj-től
Carmen Mini Vendégház - Budapest
Kategória: Hostel
Elhelyezkedés: Belváros
A Carmen Mini Vendégház Budapest centrumában fogadja a Vendégeket. Központi elhelyezkedésének és a közelben járó 3 metrónak, a villamosoknak és a buszoknak köszönhetően a szálláshelytől a város minden pontja könnyen és gyorsan elérhető, a belvárosi látnivalók akár egy rövid sétával is. A hostel minden szobájához saját zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Az épület földszintjén és a szomszédos utcákban számos kávézó és étterem várja a Vendégeket.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 12,5 €/fő/éj-től
1   |
HOTEL ABC elérhetőségek:
E-mail: HOTEL ABC e-mail
Foglalási tel.: +36-30-339-239-1
Foglalási fax:+36-1-326-0249
Minden jog fenntartva