English Deutch
Hotel ABC Budapest
Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvári szállás. Mosonmagyaróvár apartman, hotel, panzió kínálata. Wellness hotel, és gyógyszálló Mosonmagyaróváron.

Mosonmagyaróvár a Dunántúl északnyugati részén, az osztrák és szlovák határtól mindössze 10 km-re, a Kisalföld legmélyebben fekvő táján, a Győri medencében helyezkedik el. Területén folyik át a Lajta, amely itt egyesül a Mosoni-Dunával. A város körül elhelyezkedő Hanság, mely a Fertő-Hanság Nemzeti Park része, a Szigetköz és a Lajta–völgye komoly vonzerőt jelentenek.

Ma a város legnagyobb kincsét és vonzerejét a 2000 méter mélyről feltörő, 75 °C-os termálvíz jelenti, mely besorolása szerint Európa öt legjobb hatásfokú gyógyvize közé tartozik A fürdő területén véghezvitt jelentős fejlesztéseknek köszönhetően ma már télen-nyáron igénybe vehetik a sportolni, pihenni és gyógyulni vágyó vendégek.

Az itteni látnivalók közül figyelmet érdemel a római kori épületek maradványaira épített, négyszög alaprajzú vár és erődrendszer. Épületében kapott helyet az agrártudományi egyetem és annak kiállítása. A város ékessége a Cselley-ház, mely XIX-XX. századi híres magyar festők munkáinak és korabeli bútoroknak ad otthont. A Régi Vámház téren kialakított zászlópark mellett elhaladva érünk a Hansági Múzeumhoz, mely a város múltja mellett a Mosoni síkság történetét dolgozza fel régészeti, néprajzi, helytörténeti tárgyak, dokumentumok segítségével. A város sétálóutcáján, a Magyar utcán sétálva érhetjük el a neogót evangélikus templomot.

A térségben számos lovarda, és az általuk szervezett szigetközi tereptúra várja lósport szerelmeseit. A Duna hordalékából kialakult Szigetköz, mely Magyarország legnagyobb szigete, egyedülálló növény- és állatvilágával a természetbarátok kedvelt kirándulási célpontja. Az itt kanyargó Duna-ágak, köztük a Mosoni-Duna, a kajakosok és kenusok, valamint a horgászok igazi paradicsoma.

A mosonmagyaróvári szállást keresőket a városban több wellness hotel, gyógyszálló, apartman és panzió várja.

Thermal Hotel*** superior - Mosonmagyaróvár
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
A Szigetköz fővárosának centrumától rövid sétára, a Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda területén fogadja vendégeit a Thermal Hotel*** superior Mosonmagyaróvár. A kényelmes, légkondicionált szobák, a fürdő medencéinek gyógyvize, és az igénybe vehető kezelések széles skálája mind a nyugodt pihenést, és gyógyulást szolgálják. Éttermünkben az egészségtudatos étkezés fogásai is megtalálhatók.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 9.500,- Ft/fő/éj-tól
Hotel Lajta Park - Mosonmagyaróvár
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros
Mosonmagyaróvár központjában, mégis zöld környezetben, a Lajta partján fogadja vendégeit a Hotel Lajta Park. A város sétálóutcája, és a főbb látnivalók percek alatt elérhetők. A szálloda minden szobája, és apartmanja légkondicionált, és jól felszerelt. A wellness részlegen jacuzzi, szauna, illatkabin, szépségszalon, és masszázs kényezteti a hotel vendégeit.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 12.900,- Ft/fő/éj-től
Hotel Minerva - Mosonmagyaróvár
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Belváros
A mosonmagyaróvári fürdőtől alig 1km-re, a város központjában helyezkedik el a Hotel Minerva. A szálloda kényelmes szobáiban a WiFi internet csatlakozási lehetőség is biztosított. A hotel éttermének kínálatában egyaránt megtalálhatók a magyar, és a nemzetközi konyha fogásai, melyeket jó idő esetén, hangulatos teraszunkon is elfogyaszthatnak.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 5.725,- Ft/fő/éj
Aqua Hotel Termál - Mosonmagyaróvár
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
A mosonmagyaróvári Flexum Termál Gyógyfürdő és Uszoda területén helyezkedik el háromcsillagos Aqua Hotel Termál. A szálloda kerekesszékkel járható, minden szobája nemdohányzó, és többségük légkondicionált. Az 1.900 m2 vízfelülettel rendelkező fürdőrészlegen többek között 33 méteres fedett, 25 méteres nyitott úszómedence, ülőmedencék, élmény- és gyermekmedence, gyógykezelések, masszázsok várják a vendégeket.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 10.000,- Ft/fő/éj-től
1   |
HOTEL ABC elérhetőségek:
E-mail: HOTEL ABC e-mail
Foglalási tel.: +36-30-339-239-1
Foglalási fax:+36-1-326-0249
Minden jog fenntartva