English Deutch
Hotel ABC Budapest
Esztergom

Esztergomi szállás. Wellness hotelek, szállodák, panziók Esztergomban.

Esztergom a magyar történelem kiemelt fontosságú városa, egykori királyi székhely, az Árpád-korban (1000 - 1301) Magyarország fővárosa. Manapság kedvelt turista célpont, sokoldalú kikapcsolódást lehetővé tévő idegenforgalmi centrum.

A Pilis-hegység lábánál, a Duna partján épült város egyik legismertebb látványossága, és egyben jelképe a Nagyboldogasszony és Szent Adalbert prímási főszékesegyház – közismertebb nevén az Esztergomi Bazilika –, mely a klasszicista építészeti stílus egyik hazai remekműve, és a római Szent Péter-bazilika, valamint a londoni Szent Pál-katedrális után Európa harmadik legnagyobb temploma. Különlegessége a világ legnagyobb, egyetlen vászonra készült oltárképe - Mária mennybemenetele -, mely Michelangelo Grigoletti olasz festőművész munkája. A Bazilika kupolájáról és a templom mögötti rondelláról csodálatos kilátás nyílik a Dunára, a felette átívelő Mária Valéria hídra, a folyó túlpartján lévő szlovákiai Párkányra, és a környező hegyekre.

A Kis Duna által körbevett Prímás-szigeten található Magyarország egyik legmodernebb fürdőkomplexuma, az Aquasziget Esztergom Élményfürdő, melyet az itt feltörő 27-29°C-os hévízzel kevert karsztvíz táplál. 5 szabadtéri és 5 fedett medence, 2 kültéri és 2 beltéri csúszda, infraszauna, pihenőágyak várják a látogatókat.

Ha úgy dönt, ellátogat a dunaparti városba, és eltölt itt egy pár napot, az alábbi esztergomi panziókat, hoteleket ajánljuk a szállást keresőknek.

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel - Esztergom
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Zöldövezet
Az Esztergomhoz tartozó, a várostól 5 km-re lévő Búbánatvölgyben várja vendégeit a négycsillagos Bellevue Konferencia és Wellness Hotel. Szobáinak ablakából és a szálloda teraszairól a Dunakanyar, és a közeli erdők panorámájában gyönyörködhetünk. A kellemes pihenést légkondicionált szobák, a felfrissülést wellness részleg biztosítja. Fedett élménymedence, pezsgőfürdő, gyermekmedence ...
Ár 2 fős elhelyezésnél: 10.100,- Ft/fő/éj-től
Hotel Esztergom - Esztergomban
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
Esztergom nyüzsgő centrumától pár lépésre, mégis csendes környezetben, a Duna partján található a Hotel Esztergom. Jól felszerelt szobáink, és apartmanjaink mind légkondicionáltak. Nyáron éttermünk teraszán, dunai panoráma mellett időzhetnek. Kellemes kikapcsolódást és wellness szolgáltatásokat nyújt a szomszédos Aquasziget Esztergom Élményfürdő.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
1   |
HOTEL ABC elérhetőségek:
E-mail: HOTEL ABC e-mail
Foglalási tel.: +36-30-339-239-1
Foglalási fax:+36-1-326-0249
Minden jog fenntartva