English Deutch
Hotel ABC Budapest
Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlói szállás. Hotelek, panziók, szállodák Hajdúszoboszlón.

Hajdúszoboszló, a Budapesttől 200 km-re, Debrecentől 21 km-re fekvő alföldi város, Magyarország egyik legnagyobb termálvizű fürdőhelye.

1925-ben egy próbafúrás során olaj, illetve gáz helyett 73 °C-os gyógyvíz tört fel a mélyből. A váratlan termál kincsre a későbbiekben kiépülő gyógyfürdő és strand, és az ennek köszönhető fürdőturizmus Hajdúszoboszlót napjainkra Magyarország egyik leglátogatottabb fürdővárosává tette. A Reumások Mekkájának is nevezett város vízi attrakciója a Hungarospa Gyógyfürdő, az Aquapalace élményfürdő, és a stranddal összekötött Aquapark, ahol a speciálisan kiképzett csúszdák, medencék, és vízi élmény elemek garantált kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és időseknek egyaránt.

A fürdő előtti park látványossága a Harangház, mely egy csengő-zengő alumínium harangokból álló alkotás. Körülötte egy kis tó, sziklakert, a magyarság történelmével, mondavilágával kapcsolatos jelképek (pl. turulmadár, életfa, csodaszarvas) és fából faragott totemoszlopok kaptak helyet. A Bocskai Múzeumban népművészeti alkotásokat tekinthetünk meg. A Kálvin téren áll a XV. századi alapokra épült református templom, melynek erődfala a város egyik legfontosabb műemléke. A város római katolikus templomának érdekessége, hogy falait a város történetét, és a fürdő fejlődését bemutató freskók díszítik.

Hajdúszoboszló környéke további számos látnivalót nyújt a térségbe érkezőknek. A közelben a Hortobágyi Nemzeti Park különleges természeti értékű, tájvédelmi területe csábít egy kis kirándulásra, és Debrecen városában sétálva is sok érdekességet láthatunk.

A hajdúszoboszlói szállást keresőket a városban privát apartmanok, hotelek, szállodák és panziók várják.

Hotel Atlantis**** superior Medical, Wellness & Conference - Hajdúszoboszló
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
A hajdúszoboszlói gyógyfürdővel szemközt elhelyezkedő Hotel Atlantis**** superior Medical, Wellness & Conference szálloda erkélyes és légkondicionált szobái, apartmanjai, lakosztályai kényelmes szállást biztosítanak. Wellness részlegén fedett és kültéri medencék, szaunák, masszázs és egyéb kezelések várják a Vendégeket. Rendezvénytermei alkalmassá teszik nagyobb konferenciák és fogadások lebonyolítására is.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 12.900,- Ft/fő/éj-től
1   |
HOTEL ABC elérhetőségek:
E-mail: HOTEL ABC e-mail
Foglalási tel.: +36-30-339-239-1
Foglalási fax:+36-1-326-0249
Minden jog fenntartva