English Deutch
Hotel ABC Budapest
Balatonfüred

Balatonfüredi szállás. Hotelek, panziók, szállodák, apartmanok Balatonfüreden.

Balatonfüred, a Dunántúl élő múzeuma, a Balaton legrégebbi fürdő-, és üdülőhelye. Nemzetközi ismertségét bővizű, szénsavas forrásai, az egyedülálló környezete, enyhe, mediterrán jellegű klímája, a festői tó látványa és a környék zamatos, testes borai adják.

A történelmi hangulatot árasztó Balatonfüred ősi bortermelő település. 1987-ben, Rómában elnyerte a "Szőlő és Bor Nemzetközi városa" kitüntető címet. A minden év augusztusában megrendezett „Füredi Borhetek”alatt tízezrek érkeznek a városba, hogy megízleljék a Balaton partján végighúzódó Tagore sétányon kitelepült borászok legjobb nedűit.

A helyi látnivalók közül kiemelkedik a vörös kőből emelt katolikus templom, a reformátusok fehér temploma, a Balatoni Pantheon, a Gyógy téren lévő ivócsarnok, a Tagore sétány, és a Jókai-villa.

A városnak három strandja, egy kempingje és több vitorláskikötője van. Az Annagora Aquapark a legmodernebb élmény elemekkel várja az újdonságokra, és az extrém „vízi-életre" vágyókat. A medencén és a csúszdákon kívül szaunák, gőzkabinok, illatkamra és jégbarlang biztosítja a felüdülést, kikapcsolódást.

A balatonfüredi szállást keresőket a városban számos hotel, szálloda, és panzió várja.

Hotel Margaréta - Balatonfüred
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Zöldövezet
Az Annagora Aquapark közelében elhelyezkedő Hotel Margaréta tavasztól őszig várja a Balatonfüreden megszálló vendégeket. A balatoni fürdőzés után nyugodt kikapcsolódást biztosít a hotel gondozott kertje, ahol a felnőttek az árnyékban megbúvó padokon hűsölhetnek, míg a gyermekek a legújabb előírásoknak megfelelő játszótérrel ismerkednek.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
1   |
HOTEL ABC elérhetőségek:
E-mail: HOTEL ABC e-mail
Foglalási tel.: +36-30-339-239-1
Foglalási fax:+36-1-326-0249
Minden jog fenntartva