English Deutch
Hotel ABC Budapest
Eger

Egri szállás. Hotelek, panziók, szállodák Egerben.

Eger, a barokk hangulatú város, a Bükk hegység bejáratánál, az Eger patak völgyében helyezkedik el. Törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. Az évszázadok alatt épített emlékek meglátogatásával napokat tölthetünk itt el.

A Líceum, a Bazilika, mely Magyarország harmadik legnagyobb temploma, az Érseki Palota, a 150 éves török megszállás emlékét őrző, és mára Eger jelképévé vált Minaret, a Minorita templom, a Dobó tér, a Buttler-ház, a Vár mind vonzzák a turistákat. Hangulatos kis utcák, átjárók veszik körül Eger történelmi belvárosát, amelynek jó része sétálóövezet.

A nagy séták után a belváros vendéglátó egységeiben, vagy azok teraszán, illetve a központból 20 perces sétával elérhető Szépasszony-völgy egyik pincéjében kóstolhatják meg a híres egri borvidék legkiválóbb borait, köztük az Egri Bikavér, és az Egri Leányka legjobb évjáratait. A látogatók nagy örömére, a város főterén évente több borfesztivált is tartanak.

Eger fürdővárosként is ezreket vonz minden évben. A mélyből feltörő termálvizet már több mint 500 évvel ezelőtt hasznosították. A későbbi fürdőházból nemrégiben modern termál-, és élményfürdőt alakítottak ki, mely mára már a borváros hírnevével vetekszik.

Ha mindezekkel a látnivalókkal, élményekkel, illetve a város környékével meg szeretnének ismerkedni, töltsenek el egy pár napot Eger valamelyik modern wellness hotelében, történelmi múltat idéző vendégházában, vagy hangulatos panziójában.

Az egri szállást keresőket a városban számos hotel, szálloda, és panzió várja.

Hotel Senátor Ház - Eger
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Belváros
A híres egri vár szomszédságában, a hajdani hős várkapitányról elnevezett Dobó téren várja vendégeit a Hotel Senátor Ház. A barokk stílusú hotel, hangulatos szobái mind légkondicionáltak. Kávéházunkban szakácsaink remekei mellé kiváló egri borokat, finom kávét, és süteményt ajánlunk. Autóval érkezőknek zárt parkolót, a sportra vágyóknak kerékpárt biztosítunk.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 7.250,- Ft/fő/éj-től
Hotel Korona - Eger
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros
A Hotel Korona Eger sétálóutcájának szomszédságában, a belváros egy csendes részén fogadja vendégeit. Három-, és négycsillagos szárnyában összesen több mint 60 szoba, és apartman található. A hotel alatti pincerendszer éttermében borkóstolókat, vacsoraesteket rendezünk. A szálloda 16 méteres medencéje nem csak lubickolásra, hanem úszásra is lehetőséget ad.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 9.400,- Ft/fő/éj-től
Hotel Eger - Egerben
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros
A történelmi belvárosban, a Dobó tértől mindössze 500 méterre helyezkedik el a négycsillagos Hotel Eger. A szálloda egyben a régió legnagyobb konferencia-komplexuma is. 173 szobája mind légkondicionált, valamint többségéhez balkon tartozik. A sörözőben két bowlingpálya, és két biliárdasztal, a wellness részlegen élmény-, és úszómedence szolgálja a kikapcsolódást.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 10.400,- Ft/fő/éj-től
Hotel Ködmön Bor és Wellness - Eger - Szépasszonyvölgy
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Zöldövezet
Az Egerhez tartozó Szépasszonyvölgyben fogadja vendégeit a Hotel Ködmön. Szobáinak anti-allergén ágyai és ágyneműi mind a nyugodt alvást szolgálják. A hotelhez tartozó csárdában felszolgált finomságok mellé az egri borvidék legkiválóbb borait fogyaszthatják. Wellness szolgáltatásaink között medence, szauna, nyáron kerti jacuzzi is megtalálható.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 9.863,- Ft/fő/éj-től
Hotel Park - Eger
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros
A belvárosban elhelyezkedő Hotel Park Eger első szállodája. A barokk stílusú, felújított belső terekben sétálva úgy érezhetjük magunkat, mintha egy kastélyban lennénk. Elegáns szobái a mai kor elvárásainak megfelelően felszereltek. A hotel impozáns éttermében, illetve a gesztenyefákkal körülvett teraszok szakácsaink, cukrászaink remekeit kóstolhatják meg.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 11.500,- Ft/fő/éj-től
Hotel Aqua - Eger
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Belváros
Eger központjától pár perces sétára, a városi uszoda szomszédságában helyezkedik el a Hotel Aqua. Szobái és apartmanjai mind légkondicionáltak, és felszereltségükhöz, a mai kor elvárásainak megfelelően, internet elérhetőség is tartozik. Zsálya bisztró nevű éttermünk étlapjáról helyi és nemzetközi fogások közül választhatnak, amit nyáron akár a grillteraszon is elfogyaszthatnak.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 7.950,- Ft/fő/éj-től
1   |
HOTEL ABC elérhetőségek:
E-mail: HOTEL ABC e-mail
Foglalási tel.: +36-30-339-239-1
Foglalási fax:+36-1-326-0249
Minden jog fenntartva