English Deutch
Hotel ABC Budapest
Győr

Győri szállás. Hotelek, panziók, szállodák Győrben.

Győr, római kori nevén Arrabona, Budapest és Bécs között félúton található. A négy folyó - Duna, Rába, Marcal és Rábca – városa kulturális és oktatási központként, valamint püspöki székhelyként is ismert.

A Káptalandombon álló Bazilika és Püspökvár a nyugat-magyarországi kereszténység szimbólumai. A patinás, műemlékekben gazdag, barokk belváros elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját. A történelmi korokat idéző templomok, paloták, múzeumok, jellegzetes sarokerkélyek, szűk közök belvárosi sétára invitálják a látogatót.

Győr fesztiválváros, ahol a művészetek barátai egész éven át vonzó programokra lelhetnek. A nagyzenekari koncertek, a Győri Balett és a Győri Nemzeti Színház társulatai, a Győri Filharmonikus Zenekar évadról évadra, estéről estére felejthetetlen művészeti élményekkel ajándékozzák meg közönségüket.

A Mosoni-Duna és a Rába találkozásánál lévő félszigeten épült Rába-Quelle Gyógy-, Termál-, és Élményfürdő kiváló lehetőséget teremt az aktív pihenésre, gyógyulásra, kikapcsolódásra. A 2000 méter mély termálkútból feltörő 67 °C-os vizet gyógyvízzé minősítették.

A természetet kedvelőket, a pihenni, és felüdülni vágyókat egyaránt ide vonzza a Szigetközi, és a Sokorói Tájvédelmi Körzet, valamint a Fertő-Hanság Nemzeti Park ölelésében elhelyezkedő város. Ha Ön is meg szeretne ismerkedni Győrrel, illetve környékével, és egy-két napra itt is maradna, modern, wellness szolgáltatásokat is nyújtó hotelekben, történelmi múltat idéző vendégházakban, hangulatos panziókban foglalhat szállást. Töltsön el pár napot Ön is Győrben, a találkozások városában.

Az győri szállást keresőket a városban számos hotel, szálloda, és panzió várja.

ETO Park Hotel**** Business & Stadium - Győr
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
A négycsillagos ETO Park Hotel**** Business & Stadium egy multifunkciós üzleti és szabadidős komplexum része, ahol sportcentrum, élményközpont, business– és konferenciaközpont, 103 légkondicionált szoba várja a Vendégeket. A szobák egy része a labdarúgópályára néz, így akár szobájukból is nézhetik a stadion rendezvényeit, sporteseményeit.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
Hotel Famulus - Győr
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
Győr barokk belvárosának közelében fogadja vendégeit a Hotel Famulus. Szobái légkondicionáltak, és internet elérhetőséggel rendelkeznek. Éttermünk ad helyet a Pódium Jazzklubnak, így a vacsora mellett koncertélményben lehet részük. Az aktív kikapcsolódásra vágyókat squash és bowling lehetőség várja. Szállodánk a környék egyik konferenciaközpontja.
Ár 2 fős elhelyezésnél: Ajánlatkérésre
1   |
HOTEL ABC elérhetőségek:
E-mail: HOTEL ABC e-mail
Foglalási tel.: +36-30-339-239-1
Foglalási fax:+36-1-326-0249
Minden jog fenntartva