English Deutch
Hotel ABC Budapest
Sopron

Soproni szállás. Hotelek, panziók, szállodák Sopronban.

Sopron Magyarország nyugati határának közelében, az Alpok lábánál, a Soproni-hegység és a Balfi-dombság által körülvett völgyben helyezkedik el. Gazdag történelmi, kulturális örökségével az ország műemlékekben második leggazdagabb városa. Egy a belvárosban tett séta során megcsodálhatjuk a szépen felújított épületek, tereket, parkokat, valamint megtapasztalhatjuk a zegzugos utcák különös atmoszféráját. A város múzeumai és kiállításai számos érdekességgel szolgálnak a látogatóknak.

A város jelképe a Tűztorony, mely barokk körerkélyét és sisakját az 1676-os nagy tűzvész után kapta. Sopron egyik legszebb épülete a Stornó-ház. A palotaszerű barokk sarokház a Fő tér egyik ékessége. Falai között a XV. században uralkodó Mátyás király is megszállt, midőn Bécset ostromolta. A több mint egy tucat múzeum között különlegességnek számít a legnagyobb és legátfogóbb magyar bányászattörténeti kiállítás, mely a Központi Bányászati Múzeumban látható. Az Esterházy barokk palota méltó helyet ad az értékes gyűjteménynek.

Sopron alpesi levegőjű kertvárosi része, a Lövérek, klimatikus gyógyhely. Hegyvidéki túraútvonalai révén nemcsak a pihenni vágyók, de az aktívan sportolók számára is kiváló terület. További vonzerőt jelentenek a Soproni borvidék minőségi borai, melyeket a város vendéglátóhelyein kóstolhatnak meg. Sopron a „Kékfrankosok fővárosa” címet viseli.

A város gondosan helyreállított, jórészt középkori eredetű műemlékei, palotái, templomai, környezetének változatos természeti szépségei, hangulatos és pezsgő élete, polgárainak régóta ismert vendégszeretete Magyarország egyik leglátogatottabb idegenforgalmi központjává tették az osztrák határ közvetlen közelében lévő Sopron városát. A Világörökség részét képező terület évről-évre egyre több vendéget vonz.

A soproni szállást keresőket a városban számos hotel, szálloda, és panzió várja.

Palatinus Szálló - Sopron
Kategória: Panzió
Elhelyezkedés: Belváros
A Palatinus Szálló Sopron belvárosának szívében, a város jelképévé vált Tűztorony közelében várja vendégeit. Felújított szobáinkban, és apartmanjainkban WiFi internet csatlakozási lehetőség is rendelkezésre áll. Panziónk a városban tett séták mellett, ausztriai kirándulások, sitúrák ideális kiindulópontja lehet. Autóikat zárt, és kamerával megfigyelt udvarunkon tehetik le.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
Civitas Boutique Hotel - Sopron
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Belváros
A háromcsillagos, és teljes egészében nemdohányzó Boutique Hotel Civitas a történelmi múltat idéző belvárosi műemlék házak szomszédságában várja a Sopronba érkező Vendégeket. A kényelmes szállást 28 db, WiFi internet csatlakozási lehetőséggel is felszerelt szoba, illetve apartman biztosítja. A szállodába kistestű házikedvenceiket (kutya, macska) is behozhatják, külön felár ellenében. Autóiknak zárt parkoló foglalható.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
Hotel Sopron - Sopron
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
A Hotel Sopron a város szívétől 4-5 perc sétára, a Koronázó-dombon található, és csodálatos panorámával rendelkezik. A hotel változatos szobái, és apartmanjai az egyéni utazóknak, családoknak, csoportoknak egyaránt ideális szállást biztosítanak. A nyári hónapokban szabadtéri medence, és napozóterasz várja a vendégeket. Autóikat a hotel sorompóval zárt parkolójában tehetik le.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
Pannonia Hotel - Sopron
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros
A Pannonia Hotel, mely Sopron első szállodája, a város történelmi központjától pár lépésre található. Részben antik bútorokkal berendezett szobái és apartmanjai exkluzív szállást biztosítanak. A wellness részlegen többek között élményelemekkel rendelkező fedett medence, pezsgőfürdő, szaunák, masszázs lehetőségek várják a felfrissülni vágyókat.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 7.745,- Ft/fő/éj-től
1   |
HOTEL ABC elérhetőségek:
E-mail: HOTEL ABC e-mail
Foglalási tel.: +36-30-339-239-1
Foglalási fax:+36-1-326-0249
Minden jog fenntartva