English Deutch
Hotel ABC Budapest
Tata

Tatai szállás. Hotelek, szállodák Tatán.

Tata, a hangulatos kisváros, Magyarország a Dunántúl északi részén, Budapesttől alig 70 km távolságra, a Vértes és a Gerecse hegység lábainál helyezkedik el.

Tata a vizek városa. Ékessége az Öreg-tó, melynek területe 242 hektár. A madarak által is rendkívül kedvelt tó, a világ legfontosabb vízi élőhelyeinek védelmére született nemzetközi, úgynevezett Ramsari-egyezmény hatálya alá tartozik. A félénk vadludak Európában sehol másutt nem éjszakáznak ilyen tömegben egy város közepén. A tó partján található a város leghíresebb látványossága és jelképe a (Vízi) Vár, mely számos építészeti jelleget visel magán. Fénykorát, mint királyi reneszánsz pihenőhely, a XV. században, Mátyás király uralkodása idején élte. A város nevezetes volt forrásairól, illetve vízimalmairól, melyek egy része felújításra került, és ma is látható. A város másik jelentős állóvize a Közép-Európa első Angol parkjának területén lévő Cseke-tó, mely kiváló horgászparadicsom is. A park egzotikus fái botanikai kuriózumok, a növényvilágnak mintegy 300 különleges faja él itt napjainkban.

Fakultatív programlehetőségek Tatán és környékén: Kisvonatos városnézés, sétahajózás az Öreg-tavon, a város múzeumainak, többek között a Szabadtéri Geológiai Múzeum meglátogatása. Séta az Agostyáni Arborétumban, Esztergomi élményfürdő, Komáromi gyógyfürdő, Komáromi Monostori Erőd, Bábolnai Ménesbirtok.

A városba érkezőket az alábbi tatai szálláshelyek várják.

Hotel Kiss - Tata
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
A Hotel Kiss a tatai Öreg-tótól és a partján álló, 1397-1409 között épült vártól 8-10 perc sétára, a város központjának közelében helyezkedik el. Jól felszerelt, légkondicionált szobáiban WiFi és ADSL internet elérhetőség is rendelkezésre áll. Wellness központjában szabadtéri élménymedence, fedett uszoda, szauna, gőzfürdő, pezsgőfürdő, masszázsok várják a vendégeket.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 13.600,- Ft/fő/éj-től
Kristály Imperial Hotel**** - Tata
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros
Tata központjában, az Angol park, az Öreg-tó közelében fogadja vendégeit a Kristály Imperial Hotel. Az épület 3 szárnyában standard és superior kategóriájú szobák, valamint apartmanok nyújtanak kellemes szállást. Éttermünkben a magyar és a mediterrán ízek mellett az ismert nemzetközi fogások is megtalálhatók. A közeli Pálma Rendezvényház konferenciák helyszíne lehet.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 14.500,- Ft/fő/éj-től
Penta Lux Hotel és Apartman - Tata
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Zöldövezet
Tata üdülőövezetében, csendes környezetben helyezkedik el a háromcsillagos Penta Lux Hotel és Apartman. A város központja és látnivalói egy rövid, az Öreg-tó partján tett sétával elérhetők. Egy kertben, egymástól pár lépésre lévő két épületünkben 8 szoba és apartman nyújt szállást. A főépületben reggeliző étterem, kisméretű medence, pezsgőfürdő (jacuzzi), szauna található.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 8.300,- Ft/fő/éj-től
Old Lake Golf Hotel - Tata, Remeteségpuszta
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Zöldövezet
Tata mellett, az Esterházy család hajdani vadászbirtokán helyezkedik el az Old Lake Golf Hotel. A létesítmény része egy 18 lyukú (par 71-es) bajnoki golfpálya és egy kalandpark is. A szállodában 30 db légkondicionált szoba és 4 db apartman fogadja a szállóvendégeket. Az aktív kikapcsolódást keresőket bowling és teniszpálya is várja. A konferenciatermek és a szabadtéri helyszínek ideális lehetőségeket biztosítanak céges és családi összejövetelekre.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 13.750,- Ft/fő/éj-től
1   |
HOTEL ABC elérhetőségek:
E-mail: HOTEL ABC e-mail
Foglalási tel.: +36-30-339-239-1
Foglalási fax:+36-1-326-0249
Minden jog fenntartva