English Deutch
Hotel ABC Budapest
Bük - Bükfürdő

Bükfürdői szállás. Büki hotelek, panziók. Apartmanok, szállodák Bükfürdőn.

Bükfürdő, a magyar-osztrák határ közelében, az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál helyezkedik el. Az 1950-es években kőolajfúrás során véletlenül talált, egyedülálló ásványianyag-tartalommal rendelkező, felbecsülhetetlen értékű hévízkincse mellett, a szubalpin klíma, a látnivalókban gazdag környezet, és a gyógy-, illetve szabadidős szolgáltatások magas színvonala tette a világban ismerté.

A büki gyógyvíz 1282 m mélyről, 58°C-os hőmérsékleten tör a felszínre. A kutatások hamar kiderítették, hogy a víz értékes ásványi anyagokat tartalmaz, és kiválóan alkalmas mozgásszervi betegségek kezelésére, valamint magas szénsavtartalma miatt általános frissítő és keringésjavító hatása is van.

A Büki Gyógyfürdő első gyógyvizes medencéje az 1960-as évek elején épült, de napjainkban egy 15 hektáros parkban elhelyezkedő, minden igényt kielégítő, 26 medencés (5000 m2 vízfelület) fürdő-, és wellness komplexum várja a kikapcsolódni, gyógyulni vágyókat. A legkisebbeket speciális gyermekmedencék várják, ahol önfeledten pancsolhatnak. Fürdés után jöhet a játék és a móka a játszóparkban. A nagyobbak leginkább az óriáscsúszdát kedvelik, de nagy kalandot kínál a fedett élményfürdő is. Az aktív kikapcsolódást keresőket szervezett sportprogramok, valamint feszített víztükrű úszómedencék, szauna, strandröplabda-, tollaslabda-, lábtenisz-, és labdarúgópálya várja.

Bükfürdő környékén a golfozókat egy 18 lyukú pálya, a horgászokat 3 tó és a Répce folyó, a vadászokat és a lovagolni vágyókat dombokat borító erdők várják.

A büki szállást keresőket számos wellness hotel, gyógyszálló, apartman és panzió várja.

Hotel Caramell - Bükfürdő
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
A négycsillagos Hotel Caramell az Ázsiából eredő Feng Shui elvek szerint lett építve és berendezve. A jól felszerelt szobák és apartmanok mindegyike erkélyes. A wellness részlegen többek között élményfürdő, szauna, aromakabin, sóbarlang, szépségszalon várja a vendégeket. A bükfürdői gyógyfürdőhöz ingyenes buszjárat biztosított.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
Hotel Corvus Bük - Bükfürdő
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
Bükfürdő első szállodájában, a felújított háromcsillagos Hotel Corvusban, az erkélyes szobák mellett gyógyászati részleg, szauna, pezsgőfürdő, masszázsok, sóbarlang, fodrászat biztosítja a kellemes pihenést. A 100 méterre lévő 13 hektáros városi gyógyfürdőben 19 medence, és rekreációs park várja a vendégeket. A hotel zárt parkolóját ingyen használhatják.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
1   |
HOTEL ABC elérhetőségek:
E-mail: HOTEL ABC e-mail
Foglalási tel.: +36-30-339-239-1
Foglalási fax:+36-1-326-0249
Minden jog fenntartva