English Deutch
Hotel ABC Budapest
Zalakaros

Zalakarosi szállás. Zalakaros hotel, panzió, és apartman kínálata. Wellness hotelek, és gyógyszállók Zalakaroson.

Zalakaros, Magyarország egyik legkisebb városa, a Balatontól kb. 40 km-re, a dél-nyugati országhatár közelében, a zalai dombok között helyezkedik el. A környéket romantikus hangulatú szőlőhegyek és gyümölcsösök, erdők, ligetek, lankás dombok és halastavak övezik. A zalakarosi utcákat és házakat tavasztól őszig gyönyörű virágok díszítik. 2002-ben elnyerte a "Magyarország legvirágosabb városa", 2003-ban pedig az "Európa virágos városa" címet.

Zalakaros nemzetközi ismertségét az 1962-ben, kőolajkutatás során feltörő, Magyarországon legmagasabb hőmérsékletű, 96°C-os termálvíznek köszönheti. Az elismert kénes gyógyvíznek nemcsak gyógyító, hanem betegségmegelőző, valamint általános közérzetjavító hatása is van.

Erre a vízre épült a mai Gránit Gyógy-, Strand-, és Élményfürdő elődje, mely mára Magyarország 6. legnagyobb vendégforgalmú fürdője lett. Az elmúlt években a fürdő folyamatos fejlődésnek indult, melynek során felújításra kerültek a termálstrand medencéi, a fedett fürdő medencetere és szauna blokkja (finn-, aroma-, és fényterápiás szaunák és gőzkabin). Újdonságként, a fedett fürdőcsarnokban kialakításra került egy élményfürdő, csúszdával, gyermekmedencével, fitness, és wellness elemekkel, továbbá létrejött a modern gyógyászati részleg. A nyári időszakban már több mint 5000 m2 vízfelület áll a vendégek rendelkezésére, amiből kb. 1500 m2 fedett. A gyönyörű parkos környezetben kiépített termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámmedencéig széles kínálat biztosítja a család minden tagjának a pihenést, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást.

A Balaton Régió e kis szegletététől mért 50 km-es körzetben számtalan kulturális nevezetesség és természeti látnivaló várja a kirándulni és kikapcsolódni vágyókat: Kis-Balaton Tájvédelmi körzet, fenékpusztai római kori régészeti emlékek és madárgyűrűző-állomás, Kápolnapusztai Bivalyrezervátum, vörsi és galamboki tájház. A helyi adottságokon túl az itt élők vendégszeretete és udvariassága teszi teljessé a Zalakaroson eltöltött napokat.

A zalakarosi szállást keresőket a városban több wellness hotel, gyógyszálló, apartman és panzió várja.

Hotel Karos Spa**** Superior - Zalakaros
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
Zalakaros centrumától 3-4 perc sétára, a Gránit Gyógy-, és Élményfürdővel szemben várja kikapcsolódni és gyógyulni vágyó vendégeit a Hotel Karos Spa**** Superior. A wellness szálloda jól felszerelt szobái, és tágas apartmanjai kényelmes szállást biztosítanak. Az uszoda részlege 2 kültéri és 5 beltéri medencével - közel 1000 m2-es vízfelülettel - szauna szigettel, masszázsok széles választékával kényeztet.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 13.215,- Ft/fő/éj-től
AquaTherm Hotel*** plus - Zalakaros
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
A zalakarosi Gránit Gyógy-, Termál-, és Élményfürdőtől 3-4 perc sétányira fogadja vendégeit a AquaTherm Hotel*** plus. A jól felszerelt, és dohányfüstmentes szobák mindegyike balkonos, és egyes szobák légkondicionáltak is. A szálloda wellness részlegén masszázsmedence, élményzuhany, gőzkabin és szaunák találhatók. Autóikat ingyenes zárt parkolónkban tudhatják biztonságban.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 11.500,- Ft/fő/éj-től
Hotel Venus*** - Zalakaros
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
A Gránit Gyógy-, és Élményfürdővel szemben, tőle 100 méterre helyezkedik el a háromcsillagos Hotel Venus. Nagyobb szobáink és apartmanunk többgyermekes családok kényelmes elszállásolását is lehetővé teszik. A szálloda wellness részlegén egy melegvizes belső medence, szauna, jacuzzi, masszázsok, és gyógyászati részleg segíti a felfrissülést, és kényezteti vendégeinket.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
Belenus Thermalhotel*** superior - Zalakaros
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
Egy gyönyörű, gondozott parkban helyezkedik el a zalakarosi Belenus Thermalhotel*** superior. A források kelta napistenéről elnevezett szálloda mindössze 3 perc séta a Gránit Gyógy-, Termál-, és Élményfürdőtől. A hotel wellness szolgáltatásai között úszómedence, finn szauna, gőzbarlang, masszázsok állnak rendelkezésre. A kávézóban internetsarok várja a vendégeket.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 11.900,- Ft/fő/éj-től
Hotel Vital - Zalakaros
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
A hangulatos és csendes kis fürdőváros, Zalakaros központjától alig 10, a Gránit gyógyfürdőtől 5 perc sétára várja vendégeit a háromcsillagos Hotel Vital. A szálloda szobái mind légkondicionáltak, és erkélyesek. A wellness lehetőségeket keresőket úszó-, és termálvizes élménymedence, szabadtéri jacuzzi, finn és infra szauna, merülő medence várja a hotelben.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 7.475,- Ft/fő/éj-től
1   |
HOTEL ABC elérhetőségek:
E-mail: HOTEL ABC e-mail
Foglalási tel.: +36-30-339-239-1
Foglalási fax:+36-1-326-0249
Minden jog fenntartva