English Deutch
Hotel ABC Budapest

Szállás a Dunakanyarban - Dunakanyari wellness hotelek, szállodák, panziók

A Dunakanyar, a Budapesttől északra elterülő tájegység, és egyben üdülőövezet, magába foglalja az Esztergom és Szentendre közötti Duna szakasz két partját, a Pilis, a Börzsöny, és a Visegrádi-hegység szemet gyönyörködtető vonulatait, és az ott elhelyezkedő településeket. A városokban sétálva – Esztergom, Visegrád, Vác, Szentendre – történelmi emlékeinkkel ismerkedhetünk, a hegyeket megmászva pedig a káprázatos panorámában gyönyörködhetünk, és élvezhetjük a tiszta levegőt. A Dunakanyarban szállást keresve családi panziók, kisebb szállodák, és wellness hotelek közül válogathatunk.

Thermal Hotel Visegrád**** superior
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Zöldövezet
A Dunakanyar festői részén, a Lepencei Strandfürdő és a Duna partjának szomszédságában helyezkedik el a Thermal Hotel Visegrád**** superior. A 174 db légkondicionált szobából és apartmanból gyönyörű kilátás tárul elénk. A wellness részleg egyes medencéi a hoteltől pár lépésre feltörő termálvízzel vannak feltöltve. A konferenciákat és egyéb rendezvényeket több 100 fő feletti termek is várja.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 13.900,- Ft/fő/éj-től
Hotel Silvanus**** - Visegrád
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Zöldövezet
A Visegrádi-hegység egyik legmagasabb pontján, a Fellegvár közelében helyezkedik el a Hotel Silvanus. Ablakaiból, teraszairól gyönyörű panoráma tárul elénk a Dunára, illetve a környék erdeire. A római kor fürdőinek hangulatát idéző wellness részlegen többek között úszómedence, pezsgő-, és élményfürdő, gőzfürdő, szauna, masszázs lehetőség áll rendelkezésre.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
Hotel Honti & Panzió - Visegrád
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Zöldövezet
A Hotel Honti & Panzió a Duna partjától pár lépésre, az Apátkúti patak partján várja vendégeit. Szobáiból szép kilátás tárul elénk a környék hegyeire. Igény esetén a kertben grillezésre, bográcsozásra, szalonnasütésre is lehetőség nyílik. A felfrissülésre vágyókat úszómedence, pezsgőfürdő, szauna várja. Autóiknak zárt parkolót, a kerékpároknak tárolót biztosítunk.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
Hotel Esztergom - Esztergomban
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Belváros közelében
Esztergom nyüzsgő centrumától pár lépésre, mégis csendes környezetben, a Duna partján található a Hotel Esztergom. Jól felszerelt szobáink, és apartmanjaink mind légkondicionáltak. Nyáron éttermünk teraszán, dunai panoráma mellett időzhetnek. Kellemes kikapcsolódást és wellness szolgáltatásokat nyújt a szomszédos Aquasziget Esztergom Élményfürdő.
Ár 2 fős elhelyezésnél: ajánlatkérésre
Bellevue Konferencia és Wellness Hotel - Esztergom
Kategória: ****Hotel
Elhelyezkedés: Zöldövezet
Az Esztergomhoz tartozó, a várostól 5 km-re lévő Búbánatvölgyben várja vendégeit a négycsillagos Bellevue Konferencia és Wellness Hotel. Szobáinak ablakából és a szálloda teraszairól a Dunakanyar, és a közeli erdők panorámájában gyönyörködhetünk. A kellemes pihenést légkondicionált szobák, a felfrissülést wellness részleg biztosítja. Fedett élménymedence, pezsgőfürdő, gyermekmedence ...
Ár 2 fős elhelyezésnél: 10.100,- Ft/fő/éj-től
Panzió 100 - Szentendre
Kategória: Panzió
Elhelyezkedés: Zöldövezet
A Hotel Panzió 100 Szentendre északi részén, a Dunakanyarba vezető főúttól nem messze, Leányfalu határától pár lépésre helyezkedik el. A családias hangulatú panzióban légkondicionált szobák, jacuzzi, és szauna várja a vendégeket. A leányfalui strand egy kellemes sétával is elérhető, a közelben lovasiskola, és teniszpálya található.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 8.950,- Ft/fő/éj-től
Walden Hotel - Dobogókő
Kategória: ***Hotel
Elhelyezkedés: Zöldövezet
A Pilis hegység 2. legmagasabb csúcsán – Dobogókőn -, egy gondozott, ősfás kertben helyezkedik el a Walden Hotel. A Budapesttől 35 km-re található szálloda egyaránt várja a természetben kikapcsolódni, felfrissülni vágyó egyéni vendégeket, valamint a családi és céges rendezvényeket, konferenciákat. Állatbarát szálloda, így házikedvencét (kistestű kutya, macska, stb.) sem kell otthon hagynia.
Ár 2 fős elhelyezésnél: 6.900,- Ft/fő/éj-től
1   |
HOTEL ABC elérhetőségek:
E-mail: HOTEL ABC e-mail
Foglalási tel.: +36-30-339-239-1
Foglalási fax:+36-1-326-0249
Minden jog fenntartva